Pohja 

  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 4 kananmunaa
  • 3 dl sokeria
  • 2 dl maitoa
  • 200 - 250g voisulaa
  • 3 rkl kaakaojauhetta
  • 3 tl leivinjauhetta
  • 2 tl vanilliinisokeria

Sulata rasva ja jäähdytä. Vatkaa munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi (älä fuskaa, muuten leivokset jäävät litteiksi). Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne maidon kanssa vuorotellen taikinaan. Sekoita taikinan joukkoon jääntynyt voisula. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200 asteessa noin 15 min. Jäähdytä pohja ennen kuorruttamista.

Kuorrutus

  • 4 dl tomusokeria
  • 50 g voisulaa
  • 5 rkl vahvaa kahvia
  • 1 rkl kaakaojauhetta
  • 2 tl vanilliinisokeria

Sulata voi, sekoita muut aineet keskenään ja sekoita seos voisulan joukkoon. Levitä kuorrutus nopeasti jäähtyneen pohjan päälle ja koristele pinta nomparelleille tai pähkinäruoheella. Kuorrutus jähmettyy nopeasti.